Манчестър Юнайтед проявява сериозен интерес към вратаря на Бенфика Одисеас

...
Манчестър Юнайтед проявява сериозен интерес към вратаря на Бенфика Одисеас
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед си хареса вратаря на Бенфика

Манчестър Юнайтед демонстрира сериозен интерес към вратаря на Бенфика Одисеас Влаходимос. " Червените дяволи " все по-сериозно се оглеждат за нов пазач, който да размени Давид де Хеа, чийто контракт изтича през лятото и по-скоро няма да бъде възобновен. Испанецът не се вписва в стила на игра на новия управител Ерик загар Хаг, който избира да го размени с различен вратар при първа опция, твърди " Sportime ".

Интересът на Юнайтед към Влаходимос датира още от лятото. Скаути на " алените дяволи " наблюдават изкъсо изявите му от началото на сезона и са удовлетворени от видяното. Гъркът с немски паспорт е съумял да резервира 9 " сухи " мрежи в 17 изиграни мача през акцията.

28-годишният Влаходимос бе притеглен на " Луш " от Панатинайкос през 2018 година и досега има 186 мача за " лисабонските орли ". Той има контракт с португалския гранд до 2024 година и на " Олд Трафорд " се надяват, че оферта от порядъка на 20 милиона евро ще бъде задоволителна, с цел да убеди шефовете на Бенфика да се разделят с него.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР