Манчестър Юнайтед пропиля аванс от два гола и завърши 3:3

...
Манчестър Юнайтед пропиля аванс от два гола и завърши 3:3
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед е на ръба на отпадане от Шампионска лига след реми с Фенербахче

Манчестър Юнайтед пропиля задатък от два гола и приключи 3:3 като посетител на Галатасарай в среща от група А на Шампионската лига. Англичаните би трябвало да се сърдят на вратаря си Андре Онана, чиито неточности им костваха триумфа и с това стопиха още възможностите си да продължат в елиминациите.

Алехандро Гарначо и Бруно Фернандеш вкараха за 2:0 за гостите. През втората част Скот Мактоминей още веднъж направи два гола преднина за Юнайтед, разписвайки се за 3:1. Два гола за домакините вкара Хаким Зиеш, а най-после за 3:3 се разписа Керем Актюркоглу.

Още в 11-ата минута Юнайтед излезе напред в резултата, откакто Бруно Фернандеш и Хьойлунд направиха композиция, която беше приключена от Гарначо с мощен удар от дребен ъгъл под гредата.

Англичаните стигнаха до втори гол, дело на Бруно Фернандеш, който прати топката в мрежата с шут от близо 30 метра.

Веднага по-късно Люк Шоу пропиля късмет да направи 0:3, а вместо това Хаким Зиеш от фаул понижи. Вратарят Онана не се ориентира вярно, сбърка посоката и разреши топката да влезе във вратата.

10 минути след началото на второто полувреме Скот Мактоминей бе прецизен за 1:3 след подаване на Аарън Уан-Бисака и по всичко личеше, че трите точки ще бъдат за Юнайтед. Поредните неточности на вратаря Онана обаче върнаха интригата в мача. Ново осъществяване на Зиеш от фаул от относително безобидно разстояние се превръна в гол поради нелепа интервенция на стража.

В 71-ата минута Галатасарай възвърне равенството за 3:3. Керем Актюроглу изравни резултата, откакто получи отлично подаване от Зиеш, спря си топката и я би мощно в близкия ътъл.

След този резултат Гаратасарай има 5 точки на 2-ото място, а Копенхаген и Юнайтед са с по 4 след тях.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР