Манчестър Юнайтед продължава търсенето на нападател. “Червените дяволи” имат желание

...
Манчестър Юнайтед продължава търсенето на нападател. “Червените дяволи” имат желание
Коментари Харесай

Отхвърлиха оферта на Ман Юнайтед за нападател

Манчестър Юнайтед продължава търсенето на нападател. “Червените дяволи” имат предпочитание да привлекат състезател на този пост преди затварянето на трансферния прозорец. Оле Гунар Солскяер остана съвсем без разновидности, откакто Маркъс Рашфорд получи травма, която ще го извади на терените за 2-3 месеца.

Опитът на Ман Юнайтед да Джошуа Кинг от Борнемут към този момент не е сполучлив. " Черешките " са отхвърлили първото предложение от " Олд Трафорд ", защото нападателят е главен състезател и имат предпочитание да разчитат на него в борбата за оцеляване. Има възможност до края на деня " алените дяволи " да насочат нова оферта с по-добри финансови условия, която да накара Борнемут да размишления.

28-годишният Кинг е добре прочут на Солскяер, който работи с него в запасите на Манчестър Юнайтед. Норвежецът идва в Англия с концепцията да играе за клуба, само че не съумява да стигне до първия тим. След поредност от наеми той се мести в Блекбърн през 2013 година, а от 2015 година е в Борнемут.

BREAKING NEWS:

The club have had a transfer deadline day bid for Bournemouth's Josh King rejected. Would you take him at United? #MUFC pic.twitter.com/oAk8dmaHEu
— UnitedReds (@UnitedRedscom) January 31, 2020
Междувременно Ман Юнайтед е отхвърлил опцията да притегли нападателя на Реал Сосиедад Уилиан Хосе. Испанският клуб желае 25 милиона паунда за него. Бразилецът е желаят от Тотнъм, където има възможност да премине чартърен до края на сезона. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР