Манчестър Юнайтед продължава да разочарова феновете си. След отпадането от

...
Манчестър Юнайтед продължава да разочарова феновете си. След отпадането от
Коментари Харесай

Неочаквана нова издънка за Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед продължава да разочарова почитателите си. След отпадането от Уест Хем за Купата на лигата с 0:1 в този момент " алените дяволи " изгубиха със същия резултат и от Астън Вила, освен това още веднъж като домакини, в шестия кръг на Висшата лига.

В събота бирмингамци победиха доста трагично на " Олд Трафорд ", след късен гол на Кортни Хаус 2 минути преди края на постоянното време, а в последната Бруно Фернандеш пропусна дузпа за домакините, стреляйки високо над врата.
 Челси - Манчестър Сити 0:1 в мач от Висшата лига
Шампионът на Англия остави Челси без причини посред " Стамфорд Бридж "

Единственото попадение беше дело на Габриел Жезус

Поражението бе първо за сезона в шампионата за момчетата на Оле Гунар Солскяер, който трябваше да извърши и 2 насилствени смени, защото бранителите Люк Шоу и Хари Магуайър се контузиха в течение на срещата.
 Снимка 547828
Източник:

Тя стартира двуостро, а първата опция бе за Астън Вила. Мати Кеш получи чудесно извеждащо подаване на десния фланг, той влезе в наказателното поле и прати съвършен паралелен пас, само че нахлуващия Мати Кеш изстреля топката над вратата отблизо разстояние.

Играчите на Солскяер дадоха отговор незабавно с отлична контраофанзива, само че Мейсън Грийнууд избра да стреля вместо да подаде на Бруно Фернандеш, който бе в отлична позиция и вратаря Емилиано Мартинес улови.
 Ман Юнайтед е приготвил 167 млн. паунда за Ерлинг Халанд и Деклан Райс
Ман Юнайтед е приготвил 167 млн. паунда за Ерлинг Халанд и Деклан Райс

" Червените дяволи " готвят съществени прехвърляния през лятото

В 22-ата минута Магуайър подаде неловко към Давид Де Хеа, испанският пазач не съумя да почисти, само че опитът за удар на Оли Уоткинс не затрудни вратаря.

В 39-ата минута Езри Конса стреля рисково след осъществяване на корнер, само че топката още веднъж прелетя над вратата на домакините. В 44-ата минута Хари Магуайър пък насочи рисков удар с глава от другата страна, само че още веднъж топката бе избавена от вратаря на гостите.
 Снимка 547827
Източник:

В продължението на първото полувреме Погба насочи нов изстрел с глава, който мина на сантиметри от гредата на гостите.

Футболистите на Дийн Смит започнаха доста по-активно и в първите минути на втората част сложиха под сериозен напън бранителите на домакините.

В 64-ата минута домакините желаеха дузпа за нарушаване на Езри Конса против Хари Магуайър в наказателното поле, само че митингите им не бяха почетени. Пет минути по-късно почитателите видяха положителни положения пред двете порти единствено за минута - първо Оли Уоткинс стреля добре, само че Де Хеа избави, а в ответната офанзива Грийнууд се оказа на хубава позиция, само че изстрелът му не заплаши вратата на бирмингамци.
 До какъв брой години ще играе Роналдо и има ли желание да стане треньор? Майката на португалеца с любопитни разкрития
До какъв брой години ще играе Роналдо и има ли желание да стане треньор? Майката на португалеца с любопитни разкрития

Португалецът мисли да играе до 40 години

Футболистите на Астън Вила поведоха в 87-ата минута на мача след осъществяване на корнер, когато централният защитник Кортни Хаус изпревари Единсон Кавани и прати топката в мрежата зад Давид Де Хеа за 1:0. При попадението останаха подозрения, че състезател на бирмингамци пречеше на испанския пазач на домакините да се намеси вярно.
 Снимка 547825
Източник:

Две минути по-късно домакините получиха опция да получат дузпа, защото след центриране на Бруно Фернандеш топката срещна ръката на голмайстора на гостите от няколко минути по-рано. Зад топката застана точно Фернандеш и прати топката над вратата.
 Уест Хям победи Манчестър Юнайтед с 1:0 за Карабао Къп
" Чуковете " изхвърлиха Ман Юнайтед от Карабао Къп след сладостен триумф на " Олд Трафорд "

Единственият гол падна в 9-та минута

Така Манчестър Юнайтед остана с 13 точки, до момента в който Астън Вила към този момент има 10 в своя актив и е на 6 от водача Ливърпул, който обаче е с мач по-малко.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР