Манчестър Юнайтед принудително е отстранил фен от „Стретфорд Енд” заради

...
Манчестър Юнайтед принудително е отстранил фен от „Стретфорд Енд” заради
Коментари Харесай

И Юнайтед-Ливърпул не мина без случай на расизъм

Манчестър Юнайтед наложително е отстранил почитател от „ Стретфорд Енд” поради расистки обиди по време на неделното дерби против Ливърпул във Висшата лига. Новината беше доказана от „ алените дяволи”, които бяха домакини на дуела.

В момента клубът води лично следствие по случая, който е с приоритет. За случая е подаден сигнал и до полицейските управляващи. Говорител на Юнайтед съобщи: „ Ние сме наясно с случая по време на вчерашния мач, където субект измежду секцията за домашен почитатели е бил забъркан в расистки обиди. Въпросното лице е било разпознато и отстранено от стадиона. В момента проверяваме случая като приоритет. Расизмът и всички форми на дискриминация са изцяло неприемливи и не отразяват полезностите на клуба.”

От Ливърпул също не подминаха тематиката без коментар. „ Футболен клуб Ливърпул приема тези обвинявания доста съществено и ще поддържа най-тежките вероятни наказания против тези, които се окажат виновни. На този стадий ще бъде неуместно да разясняваме повече въпросния случай, с изключение на да приветстваме бързината, с която Манчестър Юнайтед започва следствие, както и да подкрепим позицията им против расизма и дискриминирането, които би трябвало да бъдат третирани с нулева толерантност”, съобщи представител на мърсисайдци.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР