Манчестър Юнайтед приема Уулвърхамптън в мач от 36-ия кръг на

...
Манчестър Юнайтед приема Уулвърхамптън в мач от 36-ия кръг на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед - Уулвс, Рашфорд не е в групата, Варан сред титулярите

Манчестър Юнайтед приема Уулвърхамптън в мач от 36-ия кръг на Премиър лийг. Срещата е от извънредно значение за домакините, които са в серия от две загуби и ще желаят да се върнат на победния път и да създадат нова крачка към гарантирането на място в зона Шампионска лига. “Вълците ” има три триумфа в последните пет срещи и към този момент значително си подсигуряваха опазване на елитния статут и следващата година, което може да ги направи макло по-спокойни.

Мениджърът на “червените дяволи ” Ерик загар Хаг прави три промени в своя отбор спрямо титулярите при загубата от Нюкасъл. Маркъс Рашфорд отбата от групата заради травма, а Ваут Вегхорст и Тайрел Маласия сядат на пейкката. Джейджън Санчо и Антони Марсиал заемат своите места в офанзивната тройка, а Рафаел Варан се завръща след неявяване заради травма.

Наставникът на Уулвърхамптън Юлен Лопетеги прави единствено една единствена смяна спрямо отбора, който надви над Астън Вила преди седмица. Даниел Бентли дебютира на вратата на отбора в Премиър лийг, а Жозе Са остава на пейката. Атаката на отбора пък ще бъде водена от Матеус Куня и Диего Коща, а Раул Хименес е измежду запасите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР