Манчестър Юнайтед приема Астън Вила в мач от 34-ия кръг

...
Манчестър Юнайтед приема Астън Вила в мач от 34-ия кръг
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед - Астън Вила, Тен Хаг прави две промени

Манчестър Юнайтед приема Астън Вила в мач от 34-ия кръг на Премиър лийг. “Червените дяволи ” ще търсят нови три точки в продължаващата си битка за класиране в зона Шампионска лига, само че против себе си имат един от отборите в най-хубава форма в британското състезание. Бирмингамци имат четири победи и едно тъждество в последните пет срещи, а домакините позволиха да бъдат изравнени от Тотнъм преди няколко дни, откакто пропиляха преднина от две попадения.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг прави две промени в своя отбор, като Тайлър Маласия и Марсел Забитцер получават опция да започват от първата минута на местата на Антони и Аарън Уан-Бисака.

Наставникът на Астън Вила Унай Емери не прави нито една смяна в своята титулярна единайсеторка спрямо тези, които започнаха от първата минута при успеха над Фулъм. Това е и четвърти следващ старт на Леандър Дендонкер.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР