Манчестър Юнайтед предприе изненадващ ход на летния трансферен прозорец, като

...
Манчестър Юнайтед предприе изненадващ ход на летния трансферен прозорец, като
Коментари Харесай

Сюрприз: Юнайтед предложи нов договор на Мата

Манчестър Юнайтед предприе неочакван ход на летния трансферен прозорец, като предложи нов контракт на своя нападателен полузащитник Хуан Мата. „ Скай Спортс” се базира на източници от клуба, които са удостоверили развиването.

31-годишният испанец беше един от многото футболисти на „ алените дяволи”, чийто договори изтичат в края на месеца. Очакваше се някогашният ас на Челси и Валенсия да продължи кариерата си другаде, което към момента е изцяло допустимо, в случай че той отхвърли предлагането.

През предишния сезон Мата изигра общо 32 мача във всички шампионати за Юнайтед, като се регистрира с 6 гола и 4 асистенции. След идването на Оле Гунар Солскяер изявите му като титуляр бяха епизодични за разлика от тези на Андер Ерера, който реши да остави контракта си да изтече. Антонио Валенсия е различен главен член на първия отбор, който също ще се раздели с „ алените дяволи”.

От „ Олд Трафорд” ще си тръгнат и куп момчета от по-ниските възрастови групи като Джеймс Уилсън, Реган Пуул, Зак Дарнли, Том Санг, Калъм Уилън и Мати Уилък.

Хуан Мата играе за Юнайтед от януари 2014 година насам. В този интервал той има 218 публични срещи с 45 гола и 37 асистенции.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР