Манчестър Юнайтед предлага заплата от 200 хиляди лири на седмица

...
Манчестър Юнайтед предлага заплата от 200 хиляди лири на седмица
Коментари Харесай

Ман Юнайтед предлага впечатляваща заплата, за да си осигури Холанд

Манчестър Юнайтед предлага заплата от 200 хиляди лири на седмица на норвежкия гений Ерлинг Холанд, твърди " Сън ". 19-годишният нападател прави възторг през този сезон за австрийски Залцбург с 28 гола в 22 мача, с което провокира интереса на редица европейски грандове.

Мениджърът на " алените дяволи " Оле Гунар Солскяер желае непременно да притегли на " Ол Трафорд " през януари и е подготвен да усили 10 пъти възнаграждението, което той получава сега.

Според разнообразни информации Залцбург желае към 76 милиона лири за правата на младежа, само че други източници настояват, че норвежецът има уговорка на стойност 30 милиона евро.

Другите съществени кандидати за подписа на норвежеца са Ювентус, Борусия Дортмунд, както и Република България Лайпциг, чийто притежател " Ред Бул " устоя и Залцбург. Лидерът в немската Бундеслига има доста сериозен интерес към играча, само че шефът по футболните въпроси в компанията за енергийни питиета Оливер Минтцлаф призна, че мъчно може да се пребори със сериозната конкуренция.

" Да, срещнахме се с него и говорихме. Имаме огромен интерес към играча. Той ни изслуша и разумно беше доста отворен за трансфер при нас. Ерлинг желае да смени клуба най-късно през лятото. Но не е елементарно и мъчно ще можем да се оправим с конкуренцията на Манчестър Юнайтед, Ювентус, Борусия Дортмунд, както и на няколко други тима ", разяснява Минтцлаф.

" Трансферната цена е по силите ни, само че при една договорка не всичко е трансферна сума. Съобщих имената на клубовете, с които би трябвало да се борим, сигурно предложенията за заплата на Ерлинг ще доближат граници, които ние не желаеме да прекосяваме. В нашия клуб има сложени финансови рамки, които твърдо съблюдаваме ", добави той.
Премиър лийг 19 кръг, четвъртък 26 декември  Манчестър Юнайтед 19:30предстои  Нюкасъл
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР