Манчестър Юнайтед предаде мениджъра си Ерик тен Хаг по време

...
Манчестър Юнайтед предаде мениджъра си Ерик тен Хаг по време
Коментари Харесай

Невил: Ман Юнайтед предаде Тен Хаг

Манчестър Юнайтед съобщи мениджъра си Ерик загар Хаг по време на януарския трансферен прозорец, а представянето на тима в гостуванията против огромните тимове е стеснителен знак. Това мнение изрази някогашният футболист на тима Гари Невил, който от години е водещ анализатор на Скай Спортс.

Юнайтед загуби с 0:2 против Нюкасъл в неделя и " свраките " изместиха " алените дяволи " от третото място във Висшата лига. Тотнъм пък е единствено с точка пасив на петата позиция.

" Ако бяхте споделили преди началото на сезона, след първите няколко мача, че Манчестър Юнайтед ще бъде в позицията, в която е, то най-вероятно те щяха да бъдат удовлетворени. Имат добър състав, към момента играят в Лига Европа, завоюваха трофей, на полуфинал са за ФА Къп и са в топ 4, което е отлично. Добра работа ", съобщи той за Скай.

" Има обаче нещо много притеснително в представянето им като посетители в огромните мачове. Това са моментите, в които би трябвало да имаш най-голяма мотивация и кураж, а Юнайтед не са задоволително положителни тъкмо тогава.

" Сезонът към момента може да бъде разказан като доста добър, защото те на няколко пъти дадоха отговор мигновено на някои от неприятните резултати. Днес (в неделя) обаче, те бяха изцяло надиграни. Нека не се лъжем.

" Следващите два мача въпреки всичко са против Брентфорд и Евертън, а шест точки ги слагат още веднъж в добра позиция.

" Никой обаче не се заблуждава, в случай че гледаме действително на нещата. Ерик загар Хаг сигурно знае, че този тим би трябвало да бъде подобряван, защото представянето му в огромните мачове на открито е притеснително.

" Отборът като че ли просто изключва в тези моменти, както се видя и през днешния ден (в неделя). Все си мислиш, че второто полувреме ще бъде друго, само че все не се получава. Загубата беше изцяло заслужена. Нюкасъл искаше повече успеха.

" Лично аз като цяло съм удовлетворен от сезона, само че не ми подхожда представянето на тима в гостуванията. Мачът в Барселона е изключение и към този момент имаме задоволително доказателства за това. Ако не можеш да играеш в тези огромни мачове, значи нямаш никакъв късмет за освен това.

" Сега е задача на Ерик загар Хаг да реши с кои футболисти да продължи напред, и с кои не може да развива тима ".

През януари Юнайтед притегли Воут Вегхорст, който записа 19 мача, само че не се показа добре в неделя на " Сейнт Джеймсис Парк ". Невил е безапелационен, че клубът не е направил задоволително през последния трансферен прозорец.

" Юнайтед съобщи Ерик загар Хаг през януари. Интервюто на Кристиано Роналдо с Пиърс Морган бе оповестено през ноември и беше ясно, че той напуща. Манчестър Юнайтед имаше цели шест седмици да реагира ", продължи Невил.

" Не дадоха на Тен Хаг пари за прехвърляния, тъй като нямат такива. Просто му споделиха, че би трябвало да вземе някого чартърен. Кой ще им даде чартърен нападател от международна класа през януари? Никой не би го направил.

" Не упреквам Воут Вегхорст, който свърши прилична работа. Той обаче е краткотрайна алтернатива за Манчестър Юнайтед и не е задоволително добър, с цел да бъде титулярният нападател на този клуб.

" Загубиха Роналдо, преди този момент Единсон Кавани, а Антони Марсиал бе контузен. Не можеш да играеш без централен нападател. За да бъдеш водещ тим, централният ти нападател и вратарят ти би трябвало да бъдат на високо равнище. Това е закон. Вегхорст не всеки път е на това равнище.

" Според мен клубът съобщи Тен Хаг през януари. Имат задължения в размер на 900 милиона лири и не можеха да си разрешат да привлекат някого. Това е суровата действителност ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР