Манчестър Юнайтед прави опити да си върне Кристиано Роналдо, където

...
Манчестър Юнайтед прави опити да си върне Кристиано Роналдо, където
Коментари Харесай

Юнайтед стартира Операция CR7

Манчестър Юнайтед прави опити да си върне Кристиано Роналдо, където крилото на Ювентус игра сред 2003 и 2009 година, оповестява “Гадзета дело спорт”.

Според изказванията "червените дяволи " към този момент се са се свързали с сътрудника му Жорже Мендеш, с цел да изследва опцията за подобен ход.

Предполага се, че от “старата госпожа” имат подготвеност да се разделят с CR7 за 30 милиона евро. Проблемът обаче не е трансферната сума, а заплата на португалеца, която е 31 милиона евро на сезон.

Ако европейският първенец още веднъж да облече екипа на 20-кратния първенец на Англия, Кристиано ще би трябвало да редуцира чистите си искания.

Настоящият договор на петкратния притежател на Златната топка е до лятото на 2022 година.

Предвид разочароващия сезон на Ювентус и финансовите проблеми на клуба, напоследък се заприказва, че той може да напусне "Ювентус стейдиъм ". Реал Мадрид бе една от вероятните варианти, само че президентът Флорентино Перес отхвърли това.

Предполага се, че мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер би се зарадвал да се събере още веднъж с неговия някогашен съотборник, като 36-годишният състезател бил подготвен да понижи заплатата си в името на свое завръщане в Манчестър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР