Манчестър Юнайтед прати оферта за пари в брой плюс двама

...
Манчестър Юнайтед прати оферта за пари в брой плюс двама
Коментари Харесай

Аталанта отхвърли офертата на Ман Юнайтед за своя голмайстор

Манчестър Юнайтед прати оферта за пари в брой плюс двама или трима играчи за нападателя Расмус Хойлунд, която обаче е била отхвърлена от Аталанта, това написа The Athletic, който твърди, че клубът от Серия А упорства за договорка единствено в брой.

20-годишният датски гений бързо се трансформира в алтернатива номер 1 на мениджъра Ерик загар Хаг, откакто договорката за Хари Кейн стана съвсем невъзможна, а също по този начин остават и рестриктивните мерки на финансовия феърплей, която оказва въздействие върху бюджета на Юнайтед.

Смята се, че Аталанта желае 100 милиона евро за своя нападател, което се вижда прекомерно доста за „ алените дяволи “ и точно затова от „ Олд Трафорд “ са подготвени да предложат няколко неназовани свои играчи в подмяна.

Изданието също по този начин напомня да интереса на Юнайтед към вратаря на Интер Андре Онана, само че се показва, че към момента има работа за извършване както по трансферната сума, по този начин и във връзка с персоналните условия. Добавя се, че и двата италиански клуба са осведомени с съответните покупко-продажби и не желаят да отстъпват от своите условия за сметка на другия.

The Athletic добавя, че Юнайтед резервира интереса си и към полузащитника на Фиорентина Софиян Амрабат, само че това се основава първо на изходящи прехвърляния. Играчите, за които се твърди, че могат да си тръгнат от „ Олд Трафорд “ са Дони Ван де Беек, Фред, Скот МакТоминей и Антъни Еланга.

Manchester United have offered players in part-exchange for Rasmus Hojlund during talks with Atalanta — but the Italian club are insisting on a cash payment. |

More from
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР