Манчестър Юнайтед постигна впечатляваща четвърта поредна победа в летните си

...
Манчестър Юнайтед постигна впечатляваща четвърта поредна победа в летните си
Коментари Харесай

Юнайтед опърли Тотнъм в гореща, гореща контрола

Манчестър Юнайтед реализира впечатляваща четвърта поредна победа в летните си контроли. „ Червените дяволи” на Оле Гунар Солскяер демонстрираха характери удариха Тотнъм с 2:1 в предпоследния си дуел от Интернешънъл Чемпиънс Къп, състоял се на „ Хонкоу Стейдиъм” в Шанхай.

Мениджърът на Юнайтед още веднъж заложи на сплав сред млади футболисти и такива с много по-голям стаж в тима, а неговият сътрудник Маурисио Почетино подходи по подобен метод. Това оказа помощ на мача да бъде много открит, само че и същвременно пъстър с някои много остри единоборства.

Като цяло чувството не беше за другарска среща, а още в 4-ата минута Антони Марсиал разтресе левия дирек с изстрел от границата на наказателното поле. Шест по-късно Тотнъм заплаши Давид де Хеа посредством Деле Али, който опита с невисок шут да преодолее испанския пазач. Де Хеа направи красиво избавяне, с цел да предотврати заплахата.

Юнайтед дръпна напред в резултата след 21 минути игра, когато Андреас Перейра с доста съобразителен пас откри Марсиал на скорост отдясно в наказателното поле. Той поведе топката и от към 6-7 метра шутира по диагонала към близкия ъгъл. Неумелата интервенция на вратаря Пауло Гацанига разреши на топката да се оплете в мрежата – 1:0.

Moussa Sissoko doesn't do friendlies
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР