Манчестър Юнайтед постигна успех с 3:2 над Арсенал в едно

...
Манчестър Юнайтед постигна успех с 3:2 над Арсенал в едно
Коментари Харесай

Кристияно Роналдо донесе победа над Арсенал със своя гол №800


Манчестър Юнайтед реализира триумф с 3:2 над Арсенал в едно дерби, което ни напомни годините, в които тези два тима правеха в действителност най-атрактивните дуели.

Кристияно Роналдо за следващ път в своята кариера бе човекът-герой за своите, като този път той вкара своите голове №800 и 801 в професионалната си кариера.

Хронологично видяно Арсенал поведе след един от най-странните голове в историята на Висшата лига. Емил Смит Роу се разписа в 13', стреляйки отвън наказателното поле, само че на вратата като че ли нямаше никой, тъй като Давид Де Хеа бе паднал на земята. Причината за това бе настъпване от Фред към своя вратар при корнер за „ артилеристите “, а секунди по-късно младият англичанин означи. Главният арбитър Мартин Аткинсън в началото реши да анулира попадението, само че правилникът не му разреши това и ВАР се намеси, с цел да узакони първия гол в срещата.

Бруно Фернандеш обаче изравни в 44', с цел да удари противника тъкмо в миг, когато най-вече боли.



Моментът на Роналдо пристигна в 52'. Маркъс Рашфорд се възползва от една от доста неточности при изнасянето на Арсенал и прати топката в краката на съотборника си, с цел да му помогне да закръгли актива си на 800 гола.

Мартин Йодегор бързо възвърне равенството след по-малко от две минути, само че в 70' норвежецът се трансформира в виновник, тъй като направи дузпа против Фред, а Кристияно завоюва мача от осъществяването ѝ.

Трите точки в последна сметка останаха в Манчестър, а това разреши на „ алените дяволи “ да се приближат на 2 точки от Арсенал в таблицата и единствено на 3 от топ 4.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР