Манчестър (Юнайтед) постигна ценна победа с 2:1 в дербито на

...
Манчестър (Юнайтед) постигна ценна победа с 2:1 в дербито на
Коментари Харесай

Ман Юнайтед спечели дербито с Челси, Ман Сити допусна трета загуба във Висшата лига

Манчестър (Юнайтед) реализира скъпа победа с 2:1 в дербито на междинния 15-и кръг в британската Висша лига. " Червените дяволи " изиграха един от най-силните си мачове от началото на сезона и опровергаха слуховете за кавги в тима. Те сътвориха редица положения и можеха да реализират даже и по-убедителен триумф. В допълнение Бруно Фернандеш пропусна и дузпа в 9-ата минута. Скот Мактоминей обаче взе диригентската палка в този дуел, отбелязвайки и двата гола за домакините на " Олд Трафорд " в 19-ата и 70-ата минута. За гостите се разписа Коул Палмър в 45-ата минута.

Шампионът Манчестър Сити пък загуби гостуването си на Астън Вила с 0:1 на " Вила парк ". Домакините изиграха мощен дуел, като през забележителна част от срещата направляваха събитията на терена и сътвориха доста на брой положения пред вратата на " жителите ". Единственото попадение в срещата обаче бе дело на Леон Бейли в 74-ата минута.

По този метод Арсенал продължава да бъде водач в таблицата с 36 точки, следван от Ливърпул с 34.  Астън Вила се изкачи до третата позиция с 32 точки, до момента в който Ман Сити се свлече до 4-ото място с 30 пункта. Успехът на Ман Юнайтед над Челси пък му обезпечи 6-а позиция в класирането с 27 точки, до момента в който неприятните резултати за ”сините " от Лондон не престават и тимът към този момент е 10-и с 19 пункта. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР