Манчестър Юнайтед постигна трудна победа с 2:0 над Дарби Каунти

...
Манчестър Юнайтед постигна трудна победа с 2:0 над Дарби Каунти
Коментари Харесай

Ман Юнайтед се спаси от нов срам с голове в последните минути

Манчестър Юнайтед реализира сложна победа с 2:0 над Дарби Каунти в мач от третия кръг на ФА Къп, игран на " Олд Трафорд ". " Червените дяволи " стигнаха до триумфа с късни голове на Джеси Лингард в 84-ата минута и Ромелу Лукаку в 90-та.

Играчите на Жозе Моуриньо се регистрираха с редица пропуски, като на няколко пъти бяха спрени от отличните изяви на Скот Карсън.

Двубоят стартира със мощен домашен напън, като Лингард и Погба пропуснаха да изведат своя тим напред в резултата. В 9-ата минута удар на французинът мина около вратата.

 Снимка 332425
Източник:

В идващите минута Рашфорд също пропусна на два пъти. В 21-ата минута Карсън мазета мощен шут на Мата.

Минута по-късно Ромеро се разтегна оптимално след удар с глава на Олсон. В 35-ата минута домакините бяха най-близо до разкриване на резултата. Маркъс Рашфорд получи чудесно центриране в пеналта и стреля с глава, само че топката се отби от гредата. Три минути по-късно Карсън избави удар на нападателя.

В 42-ата минуа стражът сподели забележителен инстикт след удар от фаул на Погба.

 В Англия: Жозе Моуриньо може да напусне Манчестър Юнайтед след края на сезона
В Англия: Юнайтед и Моуриньо се разделят през лятото?

Специалния може да напусне " Олд Трафорд "

В началото на втората част удар на Хъдълстоун рикошира в бранител и топката мина покрай гредата. Последва добра интервенция на Карсън при удар на Мата. След това и Погба пропусна.

Стражът на " овните " още веднъж бе последна бариера при два удара на Погба. В 73-ата минута Рашфорд тресна гредата за повторно.

 Снимка 332424
Източник:

В 84-ата минута натискът на домакините най-сетне даде резултат. Джеси Лингард получи пред наказателното поле и с доста хубав удар не остави шансове на Карсън за 1:0. В последните минути на мача Юнайтед реши всичко с втори гол, който бе дело на Ромелу Лукаку. Белгиецът бе изведен на стрелкова позиция от Марсиал и не сбърка.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР