Манчестър Юнайтед постигна победа с 2:1 над Дарби Каунти в

...
Манчестър Юнайтед постигна победа с 2:1 над Дарби Каунти в
Коментари Харесай

Юнайтед тръгна с победа срещу състава на Рууни в контролите

Манчестър Юнайтед реализира победа с 2:1 над Дарби Каунти в първата си контрола от тазгодишната лятна подготовка. Играчите на Оле Гунар Солскяер означиха по едно попадение в двете полувремена с помощта на Таит Чонг в 17-ата и Факунд Пелистри в 60-ата, а Казим Ричардс понижи за играчите на Уейн Рууни в 70-ата. "Червените дяволи " бяха без доста огромна част от водещите си футболисти, които към момента са в отмора след уговорките си свързани с националните тимове на своите страни.

Манчестър Юнайтед откри резултата още в 17-ата минута, когато неточност в отбраната на “козлите” разреши на Таит Чонг да се озове с топката в крайници самичък против вратаря и да го преоодолее с малко шанс за 1:0.

В 38-ата минута новият вратар на “червените дяволи” Том Хийтън трябваше да се намесва след осъществяване на корнер, с цел да предотварати равнене на резултата. На почивката бяха осъществени доста смени и от двамата наставници.

“Червените дяволи” удвоиха в 60-ата минута, когато Шола Шоретиър подаде отличен пас в наказателното поел към нахлуващия Факундо Пелистри, който елегантно преодоля вратата и означи за 2:0. Това бе е и първо попадение въобще за уругваеца с екипа на Манчестър Юнайтед, той бе притеглен в последния ден на трансферния прозорец през предходната година и по този начин и не записа минути за първия състав.

Дарби Каунти понижи за 2:1 в 70-ата минута, когато Колин Казим-Ричардс означи прекрасен гол с доста акуратен удар отвън наказателното поле, който попадна в дясната греда на Лий Грант и по-късно влетя в мрежата.

Играчите на Солскяер бяха покрай трето попадение в 75-ата минута, когато Джеси Лингард влезе хубаво във вътрешността от левия фланг и насочи мощен удар, само че той срещна напречната греда на домакините. Това бе и последното по-интересно състояние в мача.

Следващата контрола на “червените дяволи” е идната събота против Куинс Парк Рейнджърс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР