Манчестър Юнайтед посреща Рединг в двубой от четвъртия кръг на

...
Манчестър Юнайтед посреща Рединг в двубой от четвъртия кръг на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед - Рединг, Тен Хаг не мисли за подценяване

Манчестър Юнайтед посреща Рединг в дуел от четвъртия кръг на Купата на Англия. “Червените дяволи ” се оправиха с 3:1 с Евертън в предходния кръг, а Рединг победи Уотфорд с 2:0.

Мениджърът на домакините Ерик загар Хаг залага на съвсем всички титуляри в състава си. Капитанът на отбора Хари Магуайър се завръща в центъра на защитата, където ще си партнира с Виктор Линдельоф, само че в средата на терена ще си партнират Каземиро и Кристиан Ериксен, а в офанзива са Вегхорст, Бруно Фернандеш, Маркъс Рашфорд и Антони. Джейдън Санчо още веднъж не попада в групата, въпреки да имаше догатки, че може да получи първи късмет от 22 октомври насам.

От своя страна Рединг е в серия от пет следващи загуби от Манчестър Юнайтед, а за последно те съумяха да реализират относително позитивен резултат още през август 2007-а, когато приключиха наедно 0:0 на “Олд Трафорд ”. Мениджърът на отбора Пол Инс, който е някогашен първенец с Манчестър Юнайтед, прави две промени в своя отбор спрямо последния дуел на своя отбор в Чемпиъншип и залага на Анди Керъл и Лукас Жоао, които заменят Яку Мейте и Тайрийс Форна.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР