Манчестър Юнайтед посреща Фулъм в мач от последния кръг в

...
Манчестър Юнайтед посреща Фулъм в мач от последния кръг в
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед - Фулъм, Магуайър стартира

Манчестър Юнайтед посреща Фулъм в мач от последния кръг в Премиър лийг. За домакините победа в днешната среща ще подсигурява третото място в класирането. “Котиджърс ” не се борят за нищо, защото сега заемат десетото място, само че нито могат да се изкачат по-нагоре, нито могат да бъдат задминати от Кристъл Палас.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг прави шест промени спрямо играчите, които започнаха дуела с Челси преди няколко дни. Интересно решение е, че нидерландецът дава опция на Хари Магуайър да започва от първата минута, като има спекулации, че това може да е спекулации опция за бранителя да се сбогува с почитателите на “Олд Трафорд ”. Освен него започват още Диого Далот, Тирел Маласия, Фред, Маркъс Рашфорд и Алехандро Гарначо.

Наставникът на Фулъм Маркос Силва прави една единствена смяна измежду своите титуляри. Той пуска в игра Саша Лукич в средата на терена, като заменя Харисън Рийд. За гостите офанзивата ще бъде водена от Александър Митрович, който при започване на годината бе изпъден след посегателство към съдията при загубата на лондончани в срещата на двата тима за Купата на Англия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР