Манчестър Юнайтед победи Суонси с 2:0 и зае второто място

...
Манчестър Юнайтед победи Суонси с 2:0 и зае второто място
Коментари Харесай

Юнайтед не прости на Суонси, би ги без напрежение

Манчестър Юнайтед победи Суонси с 2:0 и зае второто място в Премиършип. "Червените дяволи " имат актив от 68 точки и две преднина от Ливърпул, като имат и мач по-малко. Головете за триумфа на "червените дяволи " осъществиха Лукаку и Санчес.

Още в 6-ата минута на срещата Джеси Лингард откри добре Алексис Санчес в наказателното поле, а той пусна пас към белгиеца Лукаку, който откри резултата със своя гол №100 във Висшата лига.

Малко по-късно още веднъж Лукаку опитва мерника си, само че Фабиански избави удара. В 21-ата минута на срещата Джеси Лингард откри чудесно Алексис Санчес, който направи резултата 2:0.

През втората част по-активната игра на Юнайтед продължи и в 58-ата минута Хуан Мата получи пас от Пол Погба, само че ударът на испанеца не откри задачата. Две минути по-късно Тами Абрахам стреля рисково, само че Де Хеа сподели за какво е на терена и избави.

Суонси опита да се върне в мача, само че не съумя да пробие отбраната на домакините.

В 80-ата минута Фабиански избави необикновено състояние на Лукаку, който остана очи в очи с вратаря на "лебедите ", само че стражът го отчая със спасяването си.

Така Юнайтед завоюва, а Суонси е на 15-ото място с 31 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР