Манчестър Юнайтед победи с 3:2 Манчестър Сити в двубой от

...
Манчестър Юнайтед победи с 3:2 Манчестър Сити в двубой от
Коментари Харесай

Юнайтед накара Сити да отложи шампионските празненства


Манчестър Юнайтед победи с 3:2 Манчестър Сити в дуел от 33-ия кръг на британската Висша лига, игран на стадион " Етихад ".

Футболистите на мениджъра Жозе Моуриньо губеха с 0:2 на почивката, само че стигнаха до успеха и принудиха " жителите " да отсрочат шампионските празненства. Домакините се нуждаеха от победа, с цел да подпечатат купата си на Англия и след 45 минути игра изглеждаше невероятно някой да си намерения нещо друго.



Венсан Компани и Илкай Гюндоган дадоха благонадежден задатък на Сити още преди почивката. През второто полувреме обаче  " алените дяволи "  демонстрираха ново лице на терена и след два гола на Пол Погба съумяха да изравнят. Крис Смолинг довърши домакините с трети гол.

Загубата бе първа за Сити посред " Етихад " през този сезон. Също по този начин " жителите " се отдалечиха на шест точки от заветната купа. Настроението в отбора пък се утежнява с всеки минал ден, откакто през седмицата " небесносините " паднаха тежко и от Ливърпул, само че в четвъртфиналната фаза на Шампионската лига.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР