Манчестър Юнайтед победи с 2:0 Бенфика в мач от групите

...
Манчестър Юнайтед победи с 2:0 Бенфика в мач от групите
Коментари Харесай

"Манчестър Юнайтед" крачи уверено към 1/8-финалите в Шампионска лига

" Манчестър Юнайтед " победи с 2:0 " Бенфика " в мач от групите на Шампионска лига и към този момент е единствено на точка от класиране за директните елиминации. " Червените дяволи " не престават да не познават усета на загубата от началото на шампионата.

18-годишният вратар на " Бенфика " Миле Свилар, който сгреши съдбовно преди две седмици, още веднъж се трансформира в виновник, откакто си означи автогол в края на първото полувреме. След удар на Неманя Матич топката срещна дясната греда и рикошира в гърба на белгийския пазач за 1:0.

Преди това, в 15-ата минута Свилар избави дузпа, изпълнена от Марсиал.

В 59-ата минута и Давид де Хеа трябваше да се намесва уверено след удар на Гонсалвеш, а 7 минути по-късно Хименес уцели греда.

В 77-ата минута домакините получиха правото да изпълнят втора дузпа за нарушаване против преди малко появилия се в игра Рашфорд. Дейли Блинд не се разколеба и оформи крайното 2:0.

Така " алените дяволи " събраха 12 точки и се нуждаят от още единствено една, с цел да намерят място в елиминациите на Шампионската лига. " Бенфика " остава на последната позиция в групата без нито една извоювана точка.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР