Манчестър Юнайтед победи категорично с 4:0 у дома Уест Хем

...
Манчестър Юнайтед победи категорично с 4:0 у дома Уест Хем
Коментари Харесай

Мечтан дебют за Лукаку в "Манчестър Юнайтед"

" Манчестър Юнайтед " победи изрично с 4:0 вкъщи " Уест Хем " в последната среща от първия кръг в британското състезание. С два гола се отличи новото попълнение Ромелу Лукаку, а по едно попадение прибавиха Антони Марсиал и Пол Погба.

" Червените дяволи " поведоха в резултата след 33 минути игра, когато Маркъс Рашфорд изведе Лукаку, който стреля от наказателното поле с левия крайник, топката се удари в гредата и влезе във вратата зад Джо Харт.

След почивката " Юнайтед " игра още по-силно и осъществя още три попадения във вратата на " чуковете ". Хенрик Мхитарян центрира от фаул в 52-ата минута и направилият дебют за домакините в турнирен мач Лукаку от близко с глава се разписа за 2:0.

Седем минути по-късно Марко Арнаутович трансферира Давид де Хеа с глава, само че топката срещна външната страна на напречната греда. В 66-ата минута диагонален шут на Рашфорд се отби в гредата и излезе в навън.

Три минути преди края на постоянното време Мхитарян изведе резервата Антони Марсиал, който технично се разписа за 3:0.

В добавеното време на дуела, игран на " Олд Трафорд ", Пол Погба с отдалечен мощен удар оформи крайното 4:0 в интерес на 20-кратните първенци на Англия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР