Манчестър Юнайтед победи Астън Вила с 4:2 в мач от

...
Манчестър Юнайтед победи Астън Вила с 4:2 в мач от
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед обърна Астън Вила в голов двубой на Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед победи Астън Вила с 4:2 в мач от 1/16-финалите на Купата на Лигата. 20-кратният първенец на Англия изоставаше в резултата на два пъти, само че стигна до триумфа чрез поврат.

През първото полувреме попадение на Бруно Фернандеш не бе зачетено заради засада.

След паузата " вилъните " поведоха в резултата. Оли Уоткинс се озова очи в очи с Давид Де Хеа и стреля от вътрешността на наказателното поле за 1:0. В ответната офанзива " алените дяволи " изравниха. Антони Марсиал засече паралелно на голлинията подаване на Бруно Фернандеш, с цел да се разпише на празна врата.

Гостите обаче бързо върнаха задатъка си на стадион " Олд Трафорд ". Диого Дало сложи крайници си на хода на топката и си означи автогол.

Възпитаниците на Ерик загар Хаг демонстрираха борбеността си за следващ път и още веднъж възобновиха равенството. Маркъс Рашфорд преодоля двама бранители и стреля от непосредствена непосредственост, с цел да направи резултата 2:2.

Домакините стигнаха до цялостен поврат. В опита да парира изстрел на Бруно Фернандес, Тайрон Мигнс си означи автогол.

В предпоследната минута на постоянното време Скот Мактоминей бе оставен непокрит в наказателното поле, само че стреля в напречната греда. Минута по-късно шотландецът въпреки всичко записа името си измежду голмайсторите. Полузащитникът засече с едно допиране центриране в наказателното поле на Алехандро Гарначо.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР