Манчестър Юнайтед официално си осигури услугите до края на сезона

...
Манчестър Юнайтед официално си осигури услугите до края на сезона
Коментари Харесай

Официално: Манчестър Юнайтед взе халф от Байерн

Манчестър Юнайтед публично си обезпечи услугите до края на сезона на полузащитника Марсел Забитцер.

Австрийският национал ще играе на „ Од Трафорд “ като преотстъпен от Байерн Мюнхен, а в контракта няма алтернатива за откупуване.

Късно във вторник Забитцер дойде в Манчестър и контракти персоналните си условия, след което мина наложителните медицински прегледи преди да подпише с " алените дяволи ".

Бившият капитан на Република България Лайпциг изигра общо 54 мача за Байерн след прехвърлянето си на „ Алианц Арена “ през 2021-а година, само че не съумя да се наложи като титуляр. Забитцер има и 68 мача за националния тим на Австрия.

„ Понякога в живота би трябвало бързо да взимаш значими решения. От момента, в който разбрах за тази опция, знаех, че това е верният избор. Аз съм спортна натура, обичам да надвивам и се надявам да оказа помощ на клуба да реализира задачите си. Намирам се в пика на кариерата си и мога да допримеса с доста опит и сила. Нямам самообладание да се срещна с новите си съотборници и мениджъра, както и да покажа качествата си пред почитателите на Манчестър Юнайтед “, показа Забитцер пред формалния уебсайт на Манчестър Юнайтед.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР