Манчестър Юнайтед официално обяви, че е постигнал договорка с Аякс

...
Манчестър Юнайтед официално обяви, че е постигнал договорка с Аякс
Коментари Харесай

Официално: Юнайтед оповести 100-милионна покупка

Манчестър Юнайтед публично разгласи, че е постигнал сделка с Аякс за привличането на бразилския нападателен футболист – Антони.

Чрез формалния си уебсайт „ алените дяволи “ анонсираха новината, като оповестиха, че пред играча следва да мине медицински прегледи, като параметрите по договора му са конкретизирани до последния подробност. Юнайтед ще заплати колосалните 100 милиона евро на сътрудниците си от Ниската земя за услугите на футболиста.

Антони има 31 гола и 27 асистенции в 134 мача за гранда от Амстердам и някогашният му бразилски клуб Сао Пауло. Той също по този начин има два гола и два паса за попадения за националния тим на Бразилия.

Играчът има две трофеи на Нидерландия на своята сметка и златен олимпийски орден от Игрите през 2020-а година.

Антони по всяка възможност няма да бъде на линия за мача против Лестър Сити в четвъртък, като ще се изчака да му дойде работната виза. Така той за повторно ще работи дружно с Ерик загар Хаг, с който бяха дружно на „ Йохан Кройф АренА “. Освен с Антони, Тен Хаг ще работи още веднъж и с Лисандро Мартинес, който беше закупен по-рано през лятото от британския тим.

По всяка възможност Антони ще направи своя дебют идната неделя на „ Олд Трафорд “ против Арсенал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР