Манчестър Юнайтед обмисля възможността да привлече нападателя на Торино Андреа

...
Манчестър Юнайтед обмисля възможността да привлече нападателя на Торино Андреа
Коментари Харесай

Манчестър Юн се насочва към своя стара цел

Манчестър Юнайтед обмисля опцията да притегли нападателя на Торино Андреа Белоти, твърди Tuttosport.

Атаката на Юнайтед е в отлична форма след подновяването на сезона, като Антони Марсиал, Маркъс Рашфорд и Мейсън Грийнууд демонстрират мощни игри, което оказва помощ на " алените дяволи " да останат в битката за топ 4. Въпреки това Оле Гунар Солскяер желае да укрепи нападението си и да разполага с повече алтернатива в офанзива, като съгласно източника погледът на клуба е паднал точно върху Белоти.

26-годишният италианец има 92 гола в 187 мача за " биковете ", като интерес към него демонстрира и Интер. Наскоро се заприказва, че от Фиорентина са подготвени да насочат оферта за атакуващия футболист на стойност 36 милиона евро. В контракта на футболиста има уговорка, която разрешава на тимовете отвън Италия да го изплатят за 90 милиона евро, само че е малко евентуално от Юнайтед да желаят да я задействат, като се надяват, че ще могат да предложат на Белоти присъединяване в европейските клубни шампионати, което би наклонило везните в тяхна изгода.

Това не е първия път, в който името на британския тим се свързва с това на Белоти. Преди време " алените дяволи " бяха едни от главните претенденти за подписа му, само че до договорка по този начин и не се стигна.

През този сезон нападателят има 22 гола и 4 асистенции в 39 мача във всички шампионати.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР