Манчестър Юнайтед обмисля привличане на нападателя Лаутаро Мартинес от Интер

...
Манчестър Юнайтед обмисля привличане на нападателя Лаутаро Мартинес от Интер
Коментари Харесай

Лаутаро също е сред вариантите за Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед обмисля привличане на нападателя Лаутаро Мартинес от Интер Милано, оповестява Football Insider във вторник. Ръководството на " алените дяволи " ще опита да трансферира аржентинския национал, в случай че не вземе Хари Кейн от Тотнъм през лятото на 2023 година.

25-годишният Мартинес евентуално ще коства към 70 милиона лири на 20-кратните първенци на Англия и е доста по-евтин вид от Кейн, чиято цена е над 100 милиона паунда.

Лаутаро Мартинес е отбелязал 95 гола в 228 мача за Интер Милано. Той играе за италианския гранд от 2018 година, а преди този момент носеше екипа на Расинг Клуб в родината си.

Мениджърът на " алените дяволи " Ерик загар Хаг наложително ще търси съществено увеличаване на нападателната мощност на тима от идващия шампионат. В момента в Юнайтед играе различен национал на Аржентина, който стана международен първенец през декември - Лисандро Мартинес.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР