Манчестър Юнайтед няма намерение да позволи на Реал Мадрид да

...
Манчестър Юнайтед няма намерение да позволи на Реал Мадрид да
Коментари Харесай

Ман Юнайтед няма да пусне Погба в Реал при късна оферта

Манчестър Юнайтед няма желание да разреши на Реал Мадрид да обърква проектите на Оле Гунар Солскяер за новия сезон. “Червените дяволи” няма да продаде Пол Погба на испанците, в случай че те решат да насочат оферта след затварянето на трансферния пазар за британските тим на 8 август. Испанските клуба могат да купуват играчи до 2 септември.

Зинедин Зидан има предпочитание да притегли Пол Погба, само че двата клуба се разминават в оценката си за играча. Реал е подготвен да извади към 100 милиона лири, до момента в който от “Олд Трафорд “ желаят близо 150 милиона за 26-годишния състезател.

Солскяер упорства, че е немислимо французинът да напусне без да бъде притеглен негов заместител. Клубът би се съгласил на трансфер, само че единствено при условия, които го устройват. Това значи, че те няма да се съобразят и с желанията на играча, който разгласи, че желанието му е да напусне Юнайтед.

We’re a better team with Paul Pogba in the XI. Fact. #mufc pic.twitter.com/2iZd6qZKeZ
— United Xtra (@utdxtra) July 13, 2019
Подобна е обстановката и с Ромелу Лукаку, който е трансферна цел на Интер. “Червените дяволи” нямат желание да смъкват трансферната цена, с цел да могат италианците да си го разрешат. Вчера след първата контрола на Ман Юнайтед за новия сезон Солскяер съобщи, че досега в клуба не са дошли предложения.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР