Манчестър Юнайтед неочаквано лесно отпразнува победа на Гудисън над Евертън

...
Манчестър Юнайтед неочаквано лесно отпразнува победа на Гудисън над Евертън
Коментари Харесай

Рой Кийн: Тен Хаг говори глупости

Манчестър Юнайтед ненадейно елементарно отпразнува победа на " Гудисън " над Евертън (3:0). " Червените дяволи " към този момент са шести във Висшата лига, на шест точки зад водача Арсенал.

След успеха над Евертън мениджърът Тен Хаг похвали тима, като особено посочи капитана Бруно Фернандеш, който разреши на Рашфорд да извърши дузпата, след която Юнайтед поведе с 2:0.

" Виждате какъв популярен капитан е той. Да, имам поради Фернандеш, той остави Рашфорд да извърши дузпата.
 Гризман: Манчестър Юнайтед да не помни за мен! Искам да стана легенда на Атлетико
Гризман: Манчестър Юнайтед да не помни за мен! Искам да стана легенда на Атлетико

" Оставам в Мадрид "

Той мисли за другите и е наясно какъв брой доста Рашфорд се нуждаеше от този гол. Трябва да вървим малко по малко. Това е една стъпка ", сподели Тен Хаг.

" Той споделя, че най-важното е да остави някой различен да извърши дузпата. Е, това са нелепости, това, което той споделя, са нелепости ", сподели именитият капитан на Юнайтед Рой Кий и добави.

" Манчестър Юнайтед към този момент е шести. Когато бяха шести преди няколко години, беше позорно. Но очевидно в този момент се задоволяват с шестото място. Те би трябвало да изминат дълъг път, с цел да бъдат в позиция да се конкурират с Манчестър Сити, Ливърпул и Арсенал. Освен това, имате Тотнъм, Астън Вила, има и Нюкасъл.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР