Манчестър Юнайтед не се е отказал от идеята да привлече

...
Манчестър Юнайтед не се е отказал от идеята да привлече
Коментари Харесай

Мачестър Юнайтед не се е отказал от Джак Грийлиш

Манчестър Юнайтед не се е отказал от концепцията да притегли в редиците си плеймейкъра на. В клуба считат да насочат оферта за британския национал, в случай че се разделят с някой всред или, твърди The Manchester Evening News.

Грийлиш бе трансферна цел на " Червените дяволи " през лятото, само че тогава те взеха Дони ван де Беек от. Двамата имат много сходни характерности, само че все пак на " " считат, че те могат да се допълват на терена. Още повече, че за момента нидерландецът не е убедил мениджъра в качествата си и той постоянно го оставя на скамейката за сметката на или Скот Мактомини. Всъщност Ван де Беек към момента не е записал първия си мач като титуляр в Премиър лийг.

В същото време Грийлиш играе фантастично от началото на сезона за Астън Вила. 25-годишният полузащитник е записал 8 мача във всички шампионати, в които е отбелязал 5 гола и е направил 5 асистенции. Той е в основата на положителното показване на бирмингамци, които заемат 6-ата позиция във временото класиране, като изостават единствено на 3 точки от водача.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР