Манчестър Юнайтед не планира да закупува перманентно халфа Софиан Амрабат

...
Манчестър Юнайтед не планира да закупува перманентно халфа Софиан Амрабат
Коментари Харесай

Ман Юнайтед връща Амрабат скоростно в Италия

Манчестър Юнайтед не възнамерява да закупува непрестанно халфа Софиан Амрабат след края на този сезон. Мароканският национал и неговото бъдеще са обект на непрестанни спекулации след прекосяването му чартърен от Фиорентина през лятото.

Самият наем струваше на англичаните 10 милиона евро за Ла Виола, които могат да получат още 20 милиона, в случай че се стигне до непрекъснат трансфер след края на тази акция. По всичко проличава обаче, че 27-годишният черноработник в междинната линия няма да остане на „ Олд Трафорд “.

До този миг Амрабат има 17 мача във всички съревнования, като единствено в три от тях е играл по 90 минути. Според английската преса „ алените дяволи “ не са останали очаровани от интеграцията на направилия възторг на Мондиал 2022 състезател във Висшата лига и това е повода да не желаят да продължат договора му в Англия.

Започването на Амрабат от първата минута в съботния мач с Уест Хем Юнайтед е под сериозна въпросителна заради завръщането от наказване на капитана Бруно Фернандеш. По всяка възможност Скот МакТомини ще стартира до Мейно, а Амрабат ще остане измежду запасите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР