Манчестър Юнайтед не можа да се споразумее с Шанхай Шенхуа

...
Манчестър Юнайтед не можа да се споразумее с Шанхай Шенхуа
Коментари Харесай

Няма сделка - Игало си тръгва от Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед не можа да се споразумее с Шанхай Шенхуа за удължаването на наема на Одион Игало. Нападателят е благосъстоятелност на китайския клуб, само че беше преотстъпен на " алените дяволи ". След мощното показване на нигериеца, Юнайтед изиска да го задържи до края на сезона, само че е срещнал безапелационен отвод.

На " Олд Трафорд " се надяваха Игало да остане в отбора още три месеца, само че това е в прорез с ползите на Шанхай Шенхуа, тъй като от клуба считат да употребяват нападателя през цялото време на сезона в локалната Суперлига.  Игало може да остане в Манчестър Юнайтед единствено при едно изискване
Самият футболист разчиташе да се стигне до съгласие сред двете страни и той да доиграе сезона в Премиър лийг. Неговият наем изтича на 31 май, а от Шанай Шенхуа към този момент са му предложили нов контракт до 2024 година и нарастване на заплатата до 400 000 паунда седмично.

В края на януари Манчестър Юнайтед заплати 3 млн. евро за преотстъпването на ниегриеца, който записа единствено 4 мача и общо 30 минути в Премиър лийг, само че се разписа по два пъти в Лига Европа и ФА Къп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР