Манчестър Юнайтед не е взел решение за бъдещето на Мейсън

...
Манчестър Юнайтед не е взел решение за бъдещето на Мейсън
Коментари Харесай

Четири са опциите пред Грийнууд, ако не се завърне в Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед не е взел решение за бъдещето на Мейсън Грийнууд, само че на нападателя няма да му липсват варианти, даже и да не се завърне в клуба. Съобщава се, че играчът има четири отворени благоприятни условия, в случай че " алените дяволи "  решат да се откажат от услугите му.

" Червените дяволи " не разрешават към момента на Грийнууд да се завърне, като те потвърдиха, че водят собствен " личен развой ", след като наказателните обвинявания по случай, обвързван с обвинявания в опит за обезчестяване, нахлуване и принудително поведение, бяха оттеглени.

Ако от Юнайтед решат да не върнат Грийнууд на " Олд Трафорд ", тогава нападателят ще потърси нов клуб, съгласно The ​​Sun. Очаква се Грийнууд да се опита да откри различен тим в Европа, Близкия изток, китайската Суперлига или в Съединените щати.

Твърди се, че трансфер в Мейджър Лийг Сокър е малко евентуален на този стадий заради заплатите на Грийнууд. Очаква се клубовете да не желаят да харчат огромна част от тавана на заплатите си за нападателя. В момента Грийнууд получава заплата от към 75 000 паунда на седмица в Манчестър Юнайтед и може да се наложи да понижи тези претенции, в случай че желае да си откри сполучливо нов клуб отвън Висшата лига.

Все още не е ясно по кое време Манчестър Юнайтед ще вземе дефинитивно решение за Грийнууд. Твърди се, че личният състав на " алените дяволи " е " колеблив " по отношение на това дали нападателят би трябвало да получи право да играе още веднъж за клуба.

Смята се обаче, че няколко члена на женския тим на клуба се усещат " извънредно неловко " от вероятността Грийнууд да се върне в Юнайтед. Мениджърът Ерик загар Хаг се е свързал с Грийнууд за първи път, откогато обвиняванията бяха свалени. Треньорът неотдавна се е обадил на нападателя, с цел да ревизира физическото и психическото му положение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР