Манчестър Юнайтед натрупа три поредни победи, две от които в

...
Манчестър Юнайтед натрупа три поредни победи, две от които в
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг: Дербито на Манчестър ще прикове вниманието на целия свят

Манчестър Юнайтед натрупа три следващи победи, две от които в Премиър лийг, само че през този уикенд има доста тежката задача да се изправи против градския противник и първенец Манчестър Сити.

“Червените дяволи ” усъвършенстваха своите резултати напоследък, само че не престават да не убеждават почитатели и анализатори с представянето си. Наставникът на отбора Ерик загар Хаг разяснява множеството тематики към отбор, като уточни по какъв начин желае да играе неговия отбор.

" Вървим в вярната посока, само че имаме още доста път. Виждам позитивите и негативите в представянето ни, само че не сме непрекъснати. Трябва да покажем непрекъснато високо равнище, както се справихме в гостуването на Арсенал или в първите двайсет минути против Байерн. Трябва да го вършим в продължителни интервали.

Пресата ни е добра, имаме най-вече пресечени топки в Премиър лийг, както и най-вече отнети в средата на терена, което приказва за организацията и пресата, само че до там. Не съумяваме да извлечем позитивите от това в атакуващ проект, не съумяваме да преминем в нахлуване задоволително бързо и да се възползваме от обстановките си.

Но това е методът да се развиваме и нещата ще станат по-лесни, ” разяснява нидерландският ментор.

Ерик загар Хаг показа, че дербито сред двата манчестърски гранда ще прикове вниманието освен на локалните почитатели, само че също по този начин и на последователите в международен мащаб. След което разяснява и упованията си за представянето на своите футболисти в предни позиции и упованията за напредък в партньорството по сред им.

“Това е дуел, който е толкоз голям, тъй като това са тимовете от Манчестър, само че ще бъде гледан под лупа освен от локалните почитатели, само че и от целия свят. Всички погледи ще бъдат вперени в този мач. Те имаш шест точки преднина пред нас, тъй че би трябвало да наваксаме. Трябва да покажем, че се развиваме, само че това е обвързвано и с кооперирането на играчите на терена, което е нещо, върху което би трябвало да продължим да работим.

Партньорството им би трябвало да кликне. През тази седмица се видяха някои образци в това отношение, когато съумяваме да наситим избрани позиции, само че след това не съумяваме да отправим точни удари. Нямаме доста време да упражняваме задоволително, само че съм уверен в качеството на нашите играчи и че ще стартират да вкарват повече.

Рашфорд? Той има нашето доверие, множеството от мачовете играе по 90 минути, тъй че съм уверен, че скоро ще забележим най-хубавото от него и ще стартира още веднъж да бележи. Аарън Уан-Бисака към този момент тренира, Каземиро също, само че не е изцяло подготвен, ” съобщи Ерик загар Хаг.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР