Манчестър Юнайтед направи 2:2 във визитата си на в първи

...
Манчестър Юнайтед направи 2:2 във визитата си на в първи
Коментари Харесай

Юнайтед изпусна Барселона за 2:2 на „Камп Ноу“

Манчестър Юнайтед направи 2:2 във визитата си на в първи мач от 1/16-финалите в Лига Европа. Реваншът е след седмица. Двубоят беше превъзходно шоу, като всичките попадения паднаха за 26 минути през второто полувреме.

През първата част и двата отбора имаха няколко късмет за гол, само че не се възползваха. В 50-ата минута Маркос Алонсо откри резултата след центриране на Рафиня – 0:1. Маркъс Рашфорд обаче изравни единствено три минути по-късно..

В 59-ата минута автогол на Жул Конде след опит за шут на Рашфорд даде задатък за алените дяволи. Рафиня възвърне равенството четвърт час преди приключване на постоянното време. Той опита центриране, само че топата влетя в мрежата за 2:2.

В самия завършек на дуела топката срещна гредата на Юнайтед след опит за изчистване на Каземиро.

В друга среща от шампионата Аякс и Унион Берлин приключиха 0:0 в Амстердам. В 65-ата минута гол на Жером Русийон беше анулиран поради игра с ръка след интервенция на ВАР.

Залцбург победи 1:0 вкъщи Рома. Единственото попадение вкара аржентинецът Николас Капалдо в 88-ата минута.

Шахтьор Донецк победи с 2:1 Рен. Дмитро Крискив в 11-ата и Артьом Бондаренко в 45-ата минута се разписаха в интерес на украинския гранд. Двубоят се игра в полската столица Варшава. Токо Екамби върна един гол за Рен през второто полувреме.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР