Манчестър Юнайтед на два пъти трябваше да догонва, но в

...
Манчестър Юнайтед на два пъти трябваше да догонва, но в
Коментари Харесай

Тен Хаг: На прав път сме

Манчестър Юнайтед на два пъти трябваше да догонва, само че в последна сметка победи Астън Вила с 4:2 и се класира за осминафиналите на “Карабао Къп ”, където ще срещне Бърнли. След дуела на “Олд Трафорд ” мениджърът на “червените дяволи ” Ерик загар Хаг съобщи, че пред тима има още дълъг път, само че първите стъпки към този момент са направени. 

“Не можем да изиграем две идентични полувремена. Преди почивката контролирахме мача с помощта на положителната преса, само че по-късно започнахме да бъркаме. Имахме проблеми при контраатаките, не си давахме точни подавания, закъснявахме и по този начин пропуснахме доста благоприятни условия. На полувремето споделих на футболистите да продължат да пресират, само че да работят по-праволинейно. Гордея се, че нещата се получиха. Доволен съм, че успявахме да пращаме топката зад защитната линия на Вила ”, изясни Тен Хаг. 
 Мега конфликт на 1/8-финалите за “Карабао Къп ” Мега конфликт на 1/8-финалите за “Карабао Къп ”
“Показахме резистентност. Надявам се да виждам същото във всеки мач. В предходния мач със същия противник не бяхме борбени и това най-вече ме разочарова. Топ тимовете играят с огромна активност, към това би трябвало да се стремим. Направихме крачка в праивлната посока, само че пътят ще е дълъг. Искам да играем по-бързо и по-спокойно да владеем топката ”, добави наставникът на Манчестър Юнайтед.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР