Манчестър Юнайтед може да се възползва от най-новия набор от

...
Манчестър Юнайтед може да се възползва от най-новия набор от
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед може да се възползва от последното обвинение във Висшата лига за FFP през трансферния прозорец

Манчестър Юнайтед може да се възползва от най-новия набор от обвинявания във Висшата лига с евентуално прекосяване на полузащитника на Лестър Киърън Дюсбъри-Хол.

25-годишният футболист се показа чудесно в Чемпиъншип този сезон, като Лестър гледа към неотложно завръщане във висшата лига. Отборът на Енцо Мареска беше в командваща позиция и беше чист на върха, само че серия от една победа в последните им пет мача накара преследваните да се приближат.

Сега Лестър беше ударен от Висшата лига зареждане. В четвъртък беше доказано, че Лисиците са били отнесени до самостоятелна комисия за хипотетично нарушение на наредбите за облага и резистентност. Те също по този начин бяха упрекнати, че не са показали сметките си на висшата лига в точния момент.

Лисиците може да се сблъскат с лишаване на точки при започване на идващия сезон, в случай че бъдат нараснали и се откри, че са нарушили разпоредбите. Лестър излезе с гневно изказване, в което се споделя, че са " сюрпризирани " от дейностите и ще се " за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР