Манчестър Юнайтед може да се раздели с Люк Шоу, ако

...
Манчестър Юнайтед може да се раздели с Люк Шоу, ако
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед обмисля раздяла с Люк Шоу заради Бен Чилуел

Манчестър Юнайтед може да се раздели с Люк Шоу, в случай че желае да притегли бранителя на Лестър Бен Чилуел, твърди The Sun. " Лисиците " желаят към 60 милиона евро за правата на своя състезател, като се счита, че " алените дяволи " за момента са изпреварили конкуренцията в лицето на Челси и Манчестър Сити, които също демонстрират интерес към крайния бранител. Според източника обаче възможен трансфер на Чилуел в Юнайтед би означавало по-малко игрово време за Шоу.

Англичанинът срещна конкуренция през този сезон за титулярното си място в лицето на Брендън Уилямс. Заради положителното показване на младока Шоу бе оставян няколко пъти на аварийна пейка, само че след подновяването на сезона е започвал от първата минута във всеки един от мачовете досега.

При вероятно привличане на футболиста на Лестър обаче от Юнайтед биха обмислили опцията да се разделят със своя футболист и по този метод да наложат Чилуел в титулярния състав. Мениджърът на " алените дяволи " Оле Гунар Солскяер не разяснява слуховете, които свързват тима му с привличането на англичанина, само че съобщи, че всичко зависи от това дали клубът ще се класира за присъединяване в Шампионска лига.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ

Към момента Юнайтед се намира на пето място, като изостава единствено на енда точка от третия Челси и е с еднакъв актив с четвъртия Лестър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР