Манчестър Юнайтед може да се раздели с четирима играчи през

...
Манчестър Юнайтед може да се раздели с четирима играчи през
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед е готов да се раздели с Марсиал и ван де Беек

Манчестър Юнайтед може да се раздели с четирима играчи през това лято, ако получи задоволително преференциални предложения за тях. Според ESPN под сериозна въпросителна е бъдещето на две от огромните имена, за които клубът в друг миг похарчи много пари. На тезгяха са сложени Антони Марсиал и Дони ван де Беек. Различни клубове и сътрудници към този момент са отправили питане за тях и съгласно източника са получили отговор, че всеки има " реалистична цена “.

Юнайтед заплати 40 милиона паунда за Ван де Беек през предишното лято, само че той имаше много сложен първи сезон на " Олд Трафорд ", в който стартира като титуляр едвам в четири мача в Прмеиър лийг, а травма го извади и от състава на Нидерландия за Евро 2020.

Антони Марсиал не е играл от март, когато получи травма в коляното. Привличането на Джейдън Санчо ще ограничи още повече неговите шансове, тъй като се чака титулярното нападателно трио да бъде формирано от Кавани, Рашфорд и Санчо. т.е. Марсиал би трябвало да се задоволи с ролята на запаса. През предишния сезон французинът изигра общо 36 мача, в които означи едвам седем гола и постоянно бе подложен на критика от почитателите на тима.

Андреас Перейра и Диого Далот, които играха чартърен в Лацио и Милан, също ще бъдат продадени през лятото. Все още обаче Оле Гунар Солскаер не е взел дефинитивно решение за Джеси Лингард, който впечатли с изявите си за Уест Хам в последните няколко месеца от сезона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР