Манчестър Юнайтед може да се насочи към младата звезда на

...
Манчестър Юнайтед може да се насочи към младата звезда на
Коментари Харесай

Ман Юнайтед разпитва за младата звезда на Дания

Манчестър Юнайтед може да се насочи към младата звезда на Дания Расмус Хойлунд за укрепване на нападението си през лятото. 20-годишният футболист прави същински възторг с екипа на Аталанта в Серия " А " през този сезон, а също така блесна и с хеттрик за " аления динамит " в квалификацията против Финландия. Всичко това не е останало неусетно от " алените дяволи ", които са отправили питане за опцията за негов трансфер през лятото, твърди " Типсбладет ".

Хойлунд бе притеглен в Аталанта от Щурм (Грац) през 2022 година и последователно стартира да разкрива сериозния капацитет, с който разполага. До момента той има 8 гола и 2 асистенции в 25 мача за бергамаските във всички шампионати.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Високият 191 сантименра таран е сравняван като жанр на игра с Ерлинг Холанд. Ако Манчестър Юнайтед реши да се насочи към него, той би бил много по-евтина алтернатива от другите нападатели, които са обект на интерес от страна на британския гранд - Виктор Осимен и Хари Кейн.

С положителните си изяви обаче Хойлунд е привлякъл вниманието и на други огромни клубове, като се приказва, че той попада в полезрението и на Арсенал, Челси и Реал Мадрид. Така че борбата за подписа му през лятото може да се окаже много сериозна.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР