Манчестър Юнайтед може да има нови собственици съвсем скоро, след

...
Манчестър Юнайтед може да има нови собственици съвсем скоро, след
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед ще е с нови собственици до март

Манчестър Юнайтед може да има нови притежатели напълно скоро, откакто актуалното управление от семейство Глейзър желае да продаде клуба още в първото тримесечие на 2023-а година, твърди журналистът на „ The Athletic “ Дейвид Орнтсайн.

Той оповестява, че американската банка „ Raine Group “, която е ангажирана от притежателите с целия развой, има тъкмо пособен период за осъществяването на продажбата. Глейзър търсят сред 7 и 8 милиарда за акциите на Манчестър Юнайтед.

Поради тази причина семейство Глейзър не възнамеряват да вършат огромни вложения по време на зимния трансферен прозорец. Това ще наложи мениджърът Ерик загар Хаг да притегля само играчи чартърен.

„ Raine Bank “, която дава отговор за този развой, се стреми към цялостна продажба на Манчестър Юнайтед през първото тримесечие на 2023-а година. Именно заради тази причина семейство Глейзър няма да утвърди огромни разноски за покупко-продажби по време на януарския прозорец. Смяната на собствеността може да настъпи доста скоро и това ще бъде сеизмичен миг в историята на Манчестър Юнайтед, тъй като толкоз доста последователи желаеха смяна в собствеността “, съобщи Дейвид Орнстийн.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР