Манчестър Юнайтед изглежда ще направи всичко по силите си, за

...
Манчестър Юнайтед изглежда ще направи всичко по силите си, за
Коментари Харесай

От Ман Юнайтед готови да предложат рекорден договор на Пол Погба

Манчестър Юнайтед наподобява ще направи всичко по силите си, с цел да задържи халфа Пол Погба в редиците си. Шефовете на клуба са подготвени да предложат рекорден контракт на французина, с цел да го убедят да преподпише, твърди " The Mirror ".

Настоящият договор на 28-годишния състезател е до юни 2022 година. На този стадий договарянията за подновяването му зациклиха и това съществено тормози шефовете на " Олд Трафорд ". Затова сега Ед Уудуард се колебае сред две благоприятни условия. Първата е да вдигне съществено офертата към Погба, с вярата да го убеди да преподпише. Втората алтернатива е да го пусне на пазара през лятото. В клуба изобщо не се преглежда вид французинът да бъде изтърван като свободен сътрудник през идващото лято.

В Манчестър Юнайтед към момента имат няколко разновидността пред себе си, тъй като няколко тима имат интерес към Погба. Най-често името на французина се свързва с Ювентус, Реал Мадрид и Пари Сен Жермен. Ако се стигне до разновидността с продажбата на халфа, от " Олд Трафорд " ще се опитат да вземат оптимално огромна сума за него, като се твърди, че няма да го пуснат за по-малко от 100 милиона евро.

Погба съществено усъвършенства представянето си през този сезон с екипа на " Червените дяволи ". До момента той има 5 гола и 4 асистенции в 31 мача във всички шампионати. Той обаче бе преследван и от травми, които на моменти объркаха римътма в представянето му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР