Манчестър Юнайтед изглежда се е отказал от идеята да привлече

...
Манчестър Юнайтед изглежда се е отказал от идеята да привлече
Коментари Харесай

Ман Юнайтед се отказва от Амрабат

Манчестър Юнайтед наподобява се е отказал от концепцията да притегли в редиците си халфа на Фиорентина Софиан Амрабат. Мароканецът бе в трансферните проекти на " алените дяволи ", само че все още от клуба не са се свързали с неговия сътрудник, което съвсем несъмнено значи, че от клуба не възнамеряват оферта за него през лятото, твърди трансферният специалист Фабрицио Романо.

26-годишният халф остава в полезрението на Юнайтед, само че на този стадий от клуба преглеждат други варианти за укрепване на халфовата си линия. Ерик загар Хаг избира да бъде притеглен футболист с по-добри умения в разиграването и задържането на топката, в сравнение с подобен, който е мощен в рушенето на играта и е с по-дефанзивни функционалности, какъвто е Амрабат.
 Ще успее ли Ливърпул да се добере до топ 4? Ще успее ли Ливърпул да се добере до топ 4?
В няколко мача през сезона, изключително в гостуванията на огромните си съперници, се видя, че " алените дяволи " изпитват компликации точно в задържането на топката в средата на терена. Точно това е и повода да се търси състезател с такива характерности, за които към този момент стана дума.

Така Амрабат може и да остане във Фиорентина. Мароканецът направи мощно усещане с представянето за националния си тим на Световното състезание в Катар. През зимата обаче " виолетовите " не бяха склонни да го продадат, а в този момент ползата към него наподобява понижа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР