Манчестър Юнайтед иска едва 12 милиона евро за своя полузащитник

...
Манчестър Юнайтед иска едва 12 милиона евро за своя полузащитник
Коментари Харесай

Юнайтед продава играч на загуба от над 50 млн. евро

Манчестър Юнайтед желае едвам 12 милиона евро за своя полузащитник – Фред, откакто бразилецът е мощно мечтан от турския гранд Галтасарай.

Според медии в югоизточната ни съседка „ чим бом “ е податлив да се раздели с тази сума и се чака сделката сред двата клуба да се реализира в околните няколко дни. Първоначално от Англия желаеха да приберат най-малко 20 милиона паунда за своя футболист, само че Галатасарай даваше сред 5,2 и 6,92 в английската валута.

В последна сметка двете страни са си „ стиснали ръцете “ на 12 милиона евро. Играчът влиза в последната година по своя договор с „ алените дяволи “, които заплатиха колосалните 60 милиона евро на Шахтьор Донецк през към този момент далечната 2018-а година. Оттогава до момента обаче Фред по този начин и не съумя да оправдае огромните упования към него с клуба от северозападна Англия.

Ман Юнайтед пък се цели съществено в халфа на Фиорентина – Софиан Амрабат, като мароканският национал може да укрепи редиците на Ерик загар Хаг за новия сезон във Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР