Манчестър Юнайтед има желание да си върне нападателя Мемфис Депай.

...
Манчестър Юнайтед има желание да си върне нападателя Мемфис Депай.
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед може да си върне Депай за символична сума

Манчестър Юнайтед има предпочитание да си върне нападателя Мемфис Депай. 28-годишният нидерландски национал се чака да напусне Барселона, откакто от клуба желаят да го продадат, с цел да се освободят от заплатата му. Говори се, че каталунският клуб се надява Депай да направи мощно Световно състезание, с цел да може да завоюват някакви пари от него през януари, а не да го остави да си тръгне като свободен сътрудник през идното лято.

„ AS “ твърди, че точно „ алените дяволи “ са най-силно заинтригувани от нападателя. Предполага се, че те биха могли да дадат за неговите услуги едвам единствено 5 милиона евро през януари.

Депай към този момент имаше несполучлив интервал в Юнайтед сред 2015-а и 2017-а година. Той беше притеглен от сегашния селекционер на Нидерландия Луис ван Гаал, само че не съумя да оправдае упованията, откакто вкара седем гола в 53 мача и след това беше продаден на Олимпик Лион.

Но с нов нидерландец отпред на „ алените дяволи “ в лицето на Ерик загар Хаг, англичаните могат да насочат нова оферта за нападателя. Депай беше употребен главно като ляво крило, когато беше на „ Олд Трафорд “, само че в този момент е кадърен да води офанзивата на отбора. Той има сполучлив интервал през последните години, отбелязвайки 76 гола в 178 мача за Лион и 14 попадения в 41 мача за Барса.

Във вторник се появиха информации, че Депай е съществена трансферна цел и на Рома. Старши треньорът на италианския клуб Жозе Моуриньо е сложил привличането на 28-годишниянападател като приоритет за зимния трансферен прозорец.

Депай е съществена фигура в състава на националния тим на Нидерландия на Световното състезание. Неговият тим ще играе с Аржентина на четвъртфиналите.

Man Utd are ‘most interested’ in Memphis Depay transfer in January
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР