Манчестър Юнайтед има дългосрочни цели, които са конкретизирани в Проект

...
Манчестър Юнайтед има дългосрочни цели, които са конкретизирани в Проект
Коментари Харесай

Проект 150: Юнайтед иска титлата. Но не веднага, а след 4 години

Манчестър Юнайтед има дълготрайни цели, които са конкретизирани в " Проект 150 ". " Червените дяволи " са рекордьор по трофеи на Англия със своите 20 шампионски трофея, само че към този момент повече от десетилетие остават надалеч от върха.

Последната купа бе извоювана през сезон 2012/2013, а в този момент стана ясно по кое време на " Олд Трафорд " още веднъж се надяват да се окъпят в шампионска популярност. Не през сегашния сезон, не през идващия, ами след... 4 години, през 2028-а, когато клубът ще празнува 150 години от основаването си.

Служителите на клуба са били известени за " Проект 150 " и кулминационната точка му, която би трябвало да се изрази в купа за годишнината. Това се е случило на среща с новия изпълнителен шеф Омар Берада, който направи трансфер от градския противник Сити по-рано през годината.

В момента Ман Юнайтед е единадесети в класирането с две победи, тъждество и две загуби, а също по този начин не съумя да победи в първия си мач в Лига Европа - единствено 1:1 против Твенте вкъщи.

" Не става дума за 10-годишен проект. Феновете няма да имат търпението за нещо сходно, тъй че имаме по-краткосрочен проект, с който да стигнем върха. Би било илюзия да чакаме следващата година да играем като Манчестър Сити против Реал (Мадрид) предишния сезон. Не желаеме да даваме подправени упования на хората и те да се разочароват. Трябва да вършим еволюционен напредък ", счита Берада.

И добави, че 150-годишнината на клуба през 2028 година наподобява като резонна цел за шампионска купа.

" Крайната цел пред Манчестър Юнайтед постоянно е била и ще бъде да се бори за купата в Премиър лийг, както и в Шампионската лига ", регистрира още шефът.

За последно Юнайтед игра в ШЛ предишния сезон, само че отпадна още в групите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР