Манчестър Юнайтед и Тотнъм приключиха при равенство 2:2 в дербито

...
Манчестър Юнайтед и Тотнъм приключиха при равенство 2:2 в дербито
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед и Тотнъм завършиха 2:2 в дербито на 21-вия кръг на Висшата лига

Манчестър Юнайтед и Тотнъм завършиха при тъждество 2:2 в дербито на 21-вия кръг на Висшата лига на Англия.

Двубоят на " Олд Трафорд " бе извънредно открит през съвсем всичките си 90 минути и двата тима можеха да вкарат и доста повече голове, само че нападателите им направиха съществени пропуски.

Резултатът бе открит още в третата минута, когато Расмус Хойлунд с мощен удар с левия крайник не остави шансове на вратаря на Тотнъм Гулиелмо Викарио.

Попадението даде самодейност на домакините, само че Тотнъм съумя да изравни в 19-ата минута с един от първите си точни удари в срещата. Ричарлисон скочи най-високо при едно центриране от корнер и с глава прати топката в мрежата на Андре Онана за 1:1.



В 32-рата минута домакините имаха основателни искания за дузпа, откакто бранителят на лондончани Дестини Удоджи събори в наказателното поле Алехандро Гарначо, само че съдиите не почетоха желанието на аржентинския футболист за углавен удар.

Веднага по-късно Удоджи се размина и с автогола, откакто центриране от левия фланг го хвана неопитен и той с глава уцели гредата на личната си врата.



В 40-ата минута Манчестър Юнайтед провежда следващата си добра офанзива през първата част и двойно подаване сред Хойлунд и Маркъс Рашфорд разреши на британския национал да се разпише за 2:1.

В добавеното време на първата част Тотнъм можеше още веднъж да изравни, само че Кристиан Ромеро стреля с глава право в напречната греда след ново центриране от корнер.

Тотнъм въпреки всичко стигна до 2:2 50 секунди след началото на второто полувреме с красиво осъществяване с левия крайник на Родриго Бентанкур.

След гола Тотнъм бе доста по-активният тим и до последния четвърт час на мача пропусна няколко доста положителни шанса за трето попадение посредством Тимо Вернер и Ричарлисон.

В последните минути темпото в играта и за двата тима спадна и равенството се оказа най-справедливият резултат.

В класирането Тотнъм е пети с 40 точки, а Манчестър Юнайтед е на седмо място с 32.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР