Манчестър юнайтед и Шефилд юнайтед завършиха 3:3 в зрелищен мач

...
Манчестър юнайтед и Шефилд юнайтед завършиха 3:3 в зрелищен мач
Коментари Харесай

"Шефилд" спря "Манчестър юнайтед" в зрелище с шест гола

" Манчестър юнайтед " и " Шефилд юнайтед " приключиха 3:3 в зрелищен мач от 13-ия кръг на Висшата лига. Срещата удостовери неубедилната игра, която демонстрират " алените дяволи " от началото на сезона и затвърди положителните усещания от " остриетата ", които са дилетант в елита.

" Манчестър юнайтед " губеше до 72-ата минута с 0:2, само че с вихрени седем минути съумя да извърнат развоя на срещата. Въпреки това " Шефилд " взе точка в добавеното време.

Тимът на Оле Гунар Солскяр беше на път да вземе едвам втората си победа като посетител от началото на сезона. Тимът записа и 12-и дуел, в който не съумя да резервира мрежата си суха като посетител, като това е най-лошо достижение от сезон 1985-86 насам.

Точките, които поделиха двата отбора на " Брамал лейн ", оставиха " остриетата " на шесто място в таблицата с 18 точки. " Червените дяволи " имат 17 и са на девето място.

" Червените дяволи " изиграха доста едва първо полувреме, в което насочиха едвам един прецизен удар. " Шефилд " действаше въодушевено и откри още в 19-ата минута с попадение на Джон Флек. Той беше прецизен след безредие.


© Reuters

След почивката " остриетата " нанесоха и втори удар. В 52-ата минута Флек асистира на Лин Мусе и централният нападател се разписа за четвърти път през сезона. Малко по-късно самият Мусе напусна поради травма и това лиши отбора му от експанзия при пресирането.

" Шефилд " се прибра в своята половина и беше осъден в границите на седем минути. Между 72-ата и 79-ата " алените дяволи " вкараха три гола посредством Брендън Уилямс, Мейсън Грийнууд и Маркъс Рашфорд.

Уилямс вкара първото попадение с хубав изстрел и асистира за третия гол на Рашфорд. Между тях резервата Грийнууд се разписа след асистенция на Рашфорд.


© Reuters

Това обаче не отхвърли " Шефилд " да търси най-малко равнене и в добавеното време " остриетата " нанесоха своя удар. Резервата Оливър Макбърни вкара след безредие и удар от воле. В обстановката останаха подозрения за игра с ръка, само че технологията за видеоповторения удостовери, че гол има.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР