Манчестър Юнайтед и новият мениджър Ерик тен Хаг искат на

...
Манчестър Юнайтед и новият мениджър Ерик тен Хаг искат на
Коментари Харесай

Ясно е защо Де Йонг не иска в Манчестър Юнайтед, има 25 милиона причини...

Манчестър Юнайтед и новият управител Ерик загар Хаг желаят непременно да привлекат младия нидерландски футболист Френки Де Йонг, само че наподобява, че се пробват на вятъра.

Барселона отхвърли няколко предложения от " Олд Трафорд ", които бяха финансово незадоволителни, само че последните информации са, че " дяволите " и каталунците са покрай съглашение за сумата от 85 милиона евро. Но пречката към момента е, че самият Де Йонг не желае да напусне " Камп Ноу ".
 Де Йонг продължава да се дърпа на Манчестър Юнайтед
Де Йонг продължава да се дърпа на Манчестър Юнайтед

Нидерландецът не харесва обстоятелството, че всички го притискат да напусне Барса

А повода нидерландецът да откаже да напусне е заплатата, която ще получава в Барса от това лято. Каталунският " Спорт " разгласи, че има 25 милиона аргументи да остане, защото от сезон 2022/23 Де Йонг ще получава 50 милиона евро брутна заплата, т.е. 25 милиона евро нето.

Такава заплата, в случай че се съгласи да отиде в Юнайтед, няма късмет да вземе. Кристиано Роналдо е най-добре платеният там с 30 милиона евро. Иначе Де Йонг сега е най-високоплатеният в Барселона с 16 милиона евро на година. Той пристигна за 75 милиона от Аякс през лятото на 2019 година и досега има 140 мача и 13 гола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР